Wysłany: 27 Sie 2007 10:00 pm Temat postu: zjazd 2007 r ???
Wiecie c zaczynam się zastanawiać co się dzieje z Radziem i brygadą warszawską, Pączkiem z brygadą lubelską i z wieloma innymi ludźmi naprwadę od dłuższego czasu nie dają znaku _________________ Marecki klasa E matura 89 Lublin
To ja daję znak, że żyję i pozdrawiam najbardziej aktywnego uczestnika tego forum No i... pozostałych także ... wszystkich po równo _________________ Matura '89, LUBLIN ; Klasa "D"
Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 153 Skąd: Karmanowice, gm,Wąwolnica/ lubelskie
Wysłany: 28 Sie 2007 06:07 pm Temat postu:
Paweł BARUCHA napisał:
To ja daję znak, że żyję i pozdrawiam najbardziej aktywnego uczestnika tego forum No i... pozostałych także ... wszystkich po równo
Hej, skoro pozdrowienia są dla wszystkich po równo, to pewnie i dla mnie.
Ja stale przez sen pamiętam te 1000 m. w kurzu - pierwszy mój taki dystans, za to potem już raczej unikanie biegania...
Ty, Paweł, wiesz o czym mówię - tu nie w kwestii unikania, ale ten pierwszy tysiąc to biegliśmy razem, potem byłeś już szybszy... _________________ Rafał Plewiński - matura 1989, klasa c, Manager ds. importu, WS-TRADE Puławy
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2