Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Czarek Szarpak Major
|
Wysłany: 11 Paź 2007 10:41 am Temat postu: Re: Pozdrowionka |
|
|
Piotras napisał: | Pozdrawiam wszystkich na forum. W końcu tu trafiłem - lepiej późno niż wcale.
Szczególne pozdrowienia dla Czarka Szarpaka, który mnie widział przelotem na strzelnicy w Rembertowie. |
Dzięki wielkie Piotrek!
A możesz powiedzieć gdzie ty mieszkasz i służysz?
Chyba że top secret ... _________________ Czarek Szarpak
OLW Lublin
matura '92 kl.F |
|
Powrót do góry |
|
|
Adam Fronc Kapral
|
Wysłany: 30 Paź 2007 12:31 am Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich serdecznie! Trafiłem TU dzięki Kubie Galickiemu , który mnie odnalazł w "naszej-klasie". Mieszkam teraz w Lublinie , pracuję w Krakowie (może "pracuję" to zbyt mocne słowo), niebawem uzupełnię profil ... |
|
Powrót do góry |
|
|
Czarek Szarpak Major
|
Wysłany: 08 Lis 2007 01:21 pm Temat postu: |
|
|
Cześć drogi Adamie, kupę lat ...
Jeśli pracujesz w Krakowie to pewnie robisz to, do czego przymierzałeś się jeszcze w liceum ....? _________________ Czarek Szarpak
OLW Lublin
matura '92 kl.F |
|
Powrót do góry |
|
|
zulus Pułkownik
|
Wysłany: 08 Lis 2007 06:10 pm Temat postu: |
|
|
Witam i pozdrawiam !!!! _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
|
Yacoob Porucznik
|
Wysłany: 22 Lis 2007 01:33 pm Temat postu: |
|
|
Adam Fronc napisał: | Witam wszystkich serdecznie! Trafiłem TU dzięki Kubie Galickiemu , który mnie odnalazł w "naszej-klasie". Mieszkam teraz w Lublinie , pracuję w Krakowie (może "pracuję" to zbyt mocne słowo), niebawem uzupełnię profil ... |
Tak na marginesie to do 'naszej-klasy' też proponuję wszystkim się zapisać. Trochę się chwilami wlecze, ale miejsce i pomysł naprawdę świetny _________________ Jakub Galicki
OLW Lublin
Matura 1992 - klasa F |
|
Powrót do góry |
|
|
Adam Fronc Kapral
|
Wysłany: 28 Lis 2007 01:27 am Temat postu: |
|
|
dokładnie, do "Naszej klasy" marsz! No Czarku jeśli masz na myśli malowanie to i owszem cośtam od czasu do czasu nabazgram , ale znacznie częściej zasiadam w "Starym Porcie" nad kufelkiem pienistego i wspominam sobie stare dobre czasy (licealne) |
|
Powrót do góry |
|
|
Yacoob Porucznik
|
Wysłany: 28 Lis 2007 12:31 pm Temat postu: |
|
|
Adam Fronc napisał: | dokładnie, do "Naszej klasy" marsz! No Czarku jeśli masz na myśli malowanie to i owszem cośtam od czasu do czasu nabazgram , ale znacznie częściej zasiadam w "Starym Porcie" nad kufelkiem pienistego i wspominam sobie stare dobre czasy (licealne) |
O tym malowaniu to, musze przyznac, nie pamietalem. Chetnie kiedys poogladam
A 'Stary Port' to tez taka restauracja w Bydgoszczy jest - czy tam rowniez mozna Cie spotkac?
A czasy licealne byly niewatpliwie stare, ale z ta ich dobrocia to roznie bywalo - choc to pewnie zalezy od subiektywnego spojrzenia i innych doswiadczen.
Podpisuje sie (raz jeszcze) pod namawianiem zapisania sie do ww. portalu. Cos tam nasza F-klasa zupelnie 'rozrosnac' sie nie moze _________________ Jakub Galicki
OLW Lublin
Matura 1992 - klasa F |
|
Powrót do góry |
|
|
Adam Fronc Kapral
|
Wysłany: 29 Lis 2007 09:33 am Temat postu: |
|
|
W Bydgoszczy byłem wszystkiego ze trzy razy, a ostatni raz około ośmiu lat temu (jako szczęśliwy, świeżo upieczony posiadacz pierwszego w życiu samochodu , po raz pierwszy spotkałem się z tramwajem na ulicy i z przerażenim w głosie, a śmiercią w oczach, zadałem koledze pytanie "co ten pociąg za nami robi?").
Co do malowania to nie bardzo jest się czym chwalić ot tak cośtam maznę od time do time.
Natomiast licealne czasy, mimo iż w rzeczywistości bywały różne, teraz z perspektywy ładnych kilku lat wydają się tylko i wyłącznie dobre , piękne i szczęśliwe.
Wiesz co Kuba? Ty może trochę bliżej jesteś , weź no jakiego kija i pogoń Czarka i Jacka niech zaraz do stadka w F-klasie dołączą |
|
Powrót do góry |
|
|
Yogi Kapral
|
Wysłany: 03 Gru 2007 08:18 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich a w szczególności Zulusa, nie wiem czy pamięta jeszcze takiego gościa z Giżycka z którym jeździł do Lublina - YOGI |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcin Błaszak Podporucznik
|
Wysłany: 19 Lut 2008 06:50 pm Temat postu: |
|
|
Yacoob napisał: | Adam Fronc napisał: | dokładnie, do "Naszej klasy" marsz! No Czarku jeśli masz na myśli malowanie to i owszem cośtam od czasu do czasu nabazgram , ale znacznie częściej zasiadam w "Starym Porcie" nad kufelkiem pienistego i wspominam sobie stare dobre czasy (licealne) |
O tym malowaniu to, musze przyznac, nie pamietalem. Chetnie kiedys poogladam
A 'Stary Port' to tez taka restauracja w Bydgoszczy jest - czy tam rowniez mozna Cie spotkac?
A czasy licealne byly niewatpliwie stare, ale z ta ich dobrocia to roznie bywalo - choc to pewnie zalezy od subiektywnego spojrzenia i innych doswiadczen.
Podpisuje sie (raz jeszcze) pod namawianiem zapisania sie do ww. portalu. Cos tam nasza F-klasa zupelnie 'rozrosnac' sie nie moze |
Przez nasza-klase to życie na forum kompletnie padlo _________________ OLW Lublin 1993/D/203 |
|
Powrót do góry |
|
|
MARIUSZ DZIEDZIC Major
Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 124 Skąd: stolica POLSKI czyli : BRZOSTEK
|
Wysłany: 03 Mar 2008 11:56 pm Temat postu: |
|
|
popieram Marcinie, wystarczy spojrzec na daty postow _________________ 93/D/203
...http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176265297&ref=link |
|
Powrót do góry |
|
|
MARIUSZ DZIEDZIC Major
|
Wysłany: 07 Mar 2008 12:36 am Temat postu: |
|
|
pane Marcin pan wspominac: o kontakcie z ludzmi przebywajacymi w US, mozesz cos blizej? _________________ 93/D/203
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 08 Mar 2008 09:53 pm Temat postu: |
|
|
O kolegach z USA żebym pisał/wspominał to sobie nie przypominam. Ale lata nie te to i pamięć może nie ta _________________ OLW Lublin 1993/D/203 |
|
Powrót do góry |
|
|
MARIUSZ DZIEDZIC Major
|
Wysłany: 09 Mar 2008 04:50 pm Temat postu: |
|
|
A TO PRZEPRASZAM , w natloku nowych informacji moglem cos pokrecic, _________________ 93/D/203
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 10 Mar 2008 04:21 pm Temat postu: |
|
|
To się zdaża nawet najlepszym ze stolicy Polski _________________ OLW Lublin 1993/D/203 |
|
Powrót do góry |
|
|
|