Widzę że tutaj w większości wpisują się starsze roczniki ale co tam
Klasa B, matura '97.
Jak większość ja również w mundurze lecz nie w zielonym a niebieskim, przynajmniej jak na razie bo jakieś nam zmiany szykują.
Po OLW trafiłem na Polibudę Wrocławską, gdzie ukończyłem Wydział Mechaniczny, potem przez rok próbowałem znaleźć pracę w zawodzie lecz miałem pecha. Jak na złość był zastój w moim kierunku więc z ciekawości i nudów poszedłem do policji gdzie nadal robię.
W sumie pokochałem tą pracę
Ostatnio niestety przez tych na górze coraz częściej myślę o zmianie ale to tak na marginesie
Pozdrawiam Wszystkich z rocznika '78.
Liczę, że wreszcie trochę osób się znajdzie bo jak na razie to widziałem jedynie kilku z klasy D i mojej.
Zresztą najwyższa pora umówić się i spotkać, bo 10 lat minęło
po OLW była WSO Wydział Wojsk Pancernych w Poznaniu
w międzyczasie Uniwersytet A. Mickiewicza, podyplomówka
po WSO:
'98-99r. 73 pułk zmech. w Gubinie
'99-02r. 5 Kresowa Brygada Zmechanizowana w Gubinie
potem ŻW i obecnie Oddział ŻW w Poznaniu - Szef Wydziału Prewencji
żona i parka urwisów _________________ 1990 - 1992 "A", 1992 - 1994 "F"
Po maturze (1996 rok) wyemigrowalam do Stanow-Chicago i tak juz zostalo. Zapuscilam tutaj korzenie.
Mezatka od zeszlego roku. Maz Polak - Krzysiu. Dzieci jak narazie brak.
Pracuje w firmie Investycyjnej Edward Jones.
Pozdrawiam caly swoj rocznik 1977, cala klase "E" i oczywiscie wszystkich "napieraczy" z OLW!!!
Swietnie jest znowu o Was wszystkich uslyszec. I tych znajomych i tych mniej znajomych.
MOI DRODZY POWRACAM I TU ZOSTAJE
MIESZKAM I PRACUJE W KIELCACH A DOKŁADNIE TARGI KIELCE
ZAPRASZAM NA TARGI DO KIELCE
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KTÓRZY MNIE ZNAJA I PAMIETAJA
A ZRESZTĄ DLA WSZYSTKICH KTÓRZY O MNIE SŁYSZELI
Po OLW była zetka, potem praca w kilku miejscach, a po jakimś czasie, zupełnie przypadkiem zostałem policjantem. Kolega mnie namówił... Skończyłem nie polonistykę, jak spodziewało się pół klasy, a historię. Żona, córka pięć i pół roku i syn, poważny dwuletni mężczyzna.
Z większością Kielczan, absolwentów naszej szkoły przynajmniej okazjonalnie się widuję. I z jednym krakowianinem. Oż, Polop przebrzydły... Pozdrawiam. _________________ Mariusz Szcześniak
rocznik 76 matura 95 klasa B
Po maturze (1996 rok) wyemigrowalam do Stanow-Chicago i tak juz zostalo. Zapuscilam tutaj korzenie.
Mezatka od zeszlego roku. Maz Polak - Krzysiu. Dzieci jak narazie brak.
Pracuje w firmie Investycyjnej Edward Jones.
Pozdrawiam caly swoj rocznik 1977, cala klase "E" i oczywiscie wszystkich "napieraczy" z OLW!!!
Swietnie jest znowu o Was wszystkich uslyszec. I tych znajomych i tych mniej znajomych.
Gosia ... ale żeby od razu do USA ? I jak mamy Ci to niby wybaczyć ? Taka strata … _________________ Pozdrawiam wszystkich
Piotr Krotosz, w latach 93-95 klasa E, od wrzesnia 95 do 97 klasa A. Po liceum drogi z armia sie rozeszly. Ukoczylem wychowanie fizyczne i dzielnie usprawniam mlodych gniewnych. Prywatnie zona, dwoch synow, 7 letni Antos oraz niespelna 3 letni Stas.
z wielkim żalem poza resortem Akademia Górniczo -Hutnicza Wydział Metali Nieżelaznych
10 lat Kraków
Aktualnie Oświęcim
Żonaty , dzieci parka(Zuzanna 6 lat Gabryś 2 lata)
Pracuję w Stena Recycling Siemianowice Ślaskie
Kierownik Produkcyjno -Handlowy (metale nieżelazne ,odpady niebezpieczne ,zużyty sprzęt elektroniczny)
Nadal wielkie emocje przy utylizacji zużytego sprzętu wojskowego
Specjalista amator od nie wypałów w złomie
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 7 z 7