Witajcie moi drodzy!!!! Doszły mię słuchy, że martwicie się co to będzie w sierpniu....
OTÓŻ OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE III-CI ZJAZD OCHOTNIKÓW WE ZŁOTYM POTOKU ODBĘDZIE SIĘ W DNIACH 22-23 SIERPNIA 2009 ROKU!!! OCZYWIŚCIE WSZYSCY CHĘTNI MOGĄ PRZYBYWAĆ JUŻ 21 SIERPNIA, ALBOWIEM POKOJE ZOSTAŁY ZAREZERWOWANE I OCZEKUJĄ SZANOWNYCH GOŚCI!!!!
To tyle w temacie... a teraz reszta jest w Waszych rękach. Potwierdzajcie swoje przybycie i dotrzymajcie słowa, bo wiecie, że nie ładnie jest robić kolegów w "wała", a jeśli mnie pamięć nie zmyla to kilku kolegów słowa nie dotrzymało... Ale furda tam, niech się nie boją tylko tego roku dotrą Powiadamiajcie się wzajemnie, namawiajcie i przybywajcie. A im nas więcej będzie tym lepiej
Jeśli chodzi o koszty, to mimo kryzysu nie przewiduję jakichś drastycznych podwyżek. Ceny noclegów są bez zmian (25 pln za łóżko) a jeśli chodzi o jadło to myślę, że uda się utrzymać ceny zeszłoroczne ( tak obiecała mi Pani Anitka )
I PRZYPOMINAM, ŻE IMPREZA NIE JEST TYLKO DLA ROCZNIKA 72' TYLKO DLA WSZYSTKICH KTÓRZY MIELI OKAZJĘ WEJŚĆ W MURY SZACOWNEJ SZKOŁY!!!!
Tak więc, oczekujemy młodziaków i starszaków też _________________ ...lasciate ogni speranza, voi ch'entrate... - wiecie dlaczego....
Szanowny Kolego tu nie ma co kombinować, trzeba napisać konspekt albo wniosek o urlop z przejazdem do miejscowości Złoty Potok. Polecam naprawdę nie będziecie żałować. _________________ matura 1991, klasa D, pokój 110
A więc stało się!!! W dniach 21-22.08.2010 odbędzie się jak zwykle spotkanie koleżeńskie OLW. Oczywiście w Złotym Potoku, oczywiście w Harcówce, oczywiście będzie ognisko integracyjne i bankiet. Zapraszamy wszystkich, którzy mają ochotę się spotkać. Impreza nie jest skierowana tylko dla rocznika 72, ale do wszystkich!!!! Oczywiście Harcówka czeka na tych najniecierpliwszych i najwytrwalszych już od piątku 20.08 Impreza w tym roku będzie przebiegać wedle ustalonego już scenariusza. Piątek wieczór ognisko i luźne rozmowy przy herbacie , sobota wieczór od ok. 19 bankiet, powroty w niedzielę jak kto wstanie Koszt imprezy: nocleg w Harcówce 25 zł osoba/doba, pokoje 2,3 i 4 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym. Koszt sobotniego bankietu i niedzielnego śniadania będzie zbliżony do zeszłorocznego ( ok 130 pln). Jak zwykle Panowie i Panie działamy na zasadzie pełnego zaufania czyli: awizujesz się znaczy będziesz na 100%. Płatność jak zwykle na miejscu u Pani Anitki.. _________________ ...lasciate ogni speranza, voi ch'entrate... - wiecie dlaczego....
nie wszystkich pamiętam z imienia i nazwiska ale tych co pamiętam wymienię UR 1978 KLASA "C":
LEŚNIAK MACIEK - OPOLE
LISOWSKI MACIEK - W-wa
MALISZSZEWSKI IRENEUSZ - ELBLĄG
ORSZULIK KRZYSZTOF - BOLESłAWIEC
OSIŃSKI DOMINIK
KAZUBSKI TOMASZ
CIOCH PIOTR
łYDA ARKADIUSZ
GAłUSZKA ROMAN
GRASZA MARIUSZ
FRĄTCZAK ROMAN
HORWAT PIOTR
TREJTOWICZ BOGUMIł
HRYNIEWIECKI MAREK
HYRA EWA
FIGLAROWICZ ADAM
przepraszam jeśli kogoś pominąłem a napewno tak jest bo widzę twarze a nie mogę przypomnieć sobie imienia i nazwiska a pamiętam ksywę:
- nerus
- tyta
- depesz
- ?
Dopisuję się (po długim czasie więc nie wiem czy ktoś przeczyta) do naszej klasy. Fakt że byłem 2 lata do czasu transformacji szkoły w cywilną...
Przemysław Maciejewski ps. Qń
pozdrawiam wszystkich
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 8 z 8