Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pyton Starszy Szeregowy
|
Wysłany: 25 Lip 2005 01:58 pm Temat postu: |
|
|
Witam kolegów!!!
Ta szkoła ma cos w sobie że po tylu latach ciągle wraca się do niej pamięcią.
Gratuluję inicjatywy utworzenia forum, kto by pomyślał że po tylu latach..
Ja mieszkałem w pokoju 108, klasa B. Moim wychowawcą w internacie był Matfiej czy jakoś tak, czasem go widzę w telewizji, jest rzecznikiem jakiejś policji. W szkole wychowawczynią była pani Masznicz.
Mniej więcej pamiętam wasze nazwiska
Co tu dużo gadać, łza się w oku kręci jak sie wspomina.. szkoda że nie było nam dane skończyć tej szkoły gdyż ją cholera rozwiązali za wcześnie.
Pozdrawiam
Wszystkich z OLW Lublin i nie tylko
e mail do mnie zamorskimarcin@op.pl _________________ Marcin Zamorski rocznik 1975
OLW Lublin 90-92, Klasa B pok.108 |
|
Powrót do góry |
|
|
Koziu Kapral
|
Wysłany: 25 Lip 2005 02:11 pm Temat postu: |
|
|
Witam kolegów!
Ja też jestem z rocznika 75. W internacie mieszkałem w pokoju 209 klasa D. Koledzy z pokoju: Grzegorz Lewandowski, Zbigniew Marchlik (obydwaj później OLW Częstochowa), Grzegorz Maj i Tomasz Skowronek.
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś jeszcze z tego rocznika.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum! |
|
Powrót do góry |
|
|
Panda Kapral
|
Wysłany: 12 Sty 2006 09:46 pm Temat postu: Klasa A i B rocznik 1975 |
|
|
Wrześniak faktycznie jest w saperach czy jakoś tak w każdym razie w Nowym Dworze Mazowieckim wiem bo to moja jednostka gospodarcza i kiedyś się na niego natknąłem, ale za diabła nie mogłem skojarzyć skąd znam twarz. Z OLW w Lublinie , rocznik 75 na WAT byli Lucek Wiśniewski, Sebastian Starczewski, Jarek Papiński - wszyscy skończyli wat i olali Armie tak jak Armia olała ich. Wszyscy mieszkają w Warszawie i jej okolicach i chyba mają się dobrze. _________________ Paweł Janda "Panda" 75r.IV A |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzegorz Potocki Szeregowy
|
Wysłany: 13 Paź 2006 11:47 pm Temat postu: Klasa E - Czołem |
|
|
Przypadkowo znalazłem tę stronkę. Myślę, że warto rozwinac temat. Z tej strony Grzegorz Potocki (klasa E, wych. Pani Panek). Pokój 308 (razem z Krzysztofem Sawickim, Andrzejem Salomonem, Staszkiem Sochanem i Jarkiem Skoczylasem). Obecnie pracuję w 6BDSz (6 batalion desantowo szturmowy w Gliwcach). Żonaty i dzieciaty. Pozdrawiam
Kontakt: grzegorz.potocki@poczta.fm
Jest troche późno - więc wiecej kiedy indziej. Czekam na sygnały od Starych Kumpli z rocznika 75.
Pozdrowienia |
|
Powrót do góry |
|
|
kamrat Kapral
|
Wysłany: 23 Lis 2007 08:33 pm Temat postu: a co sie dzieje |
|
|
Szukam Julka Sawickiego i Zbyszka Antola z klasy D, w czwartej klasie mieszkaliśmy w bursie na Pogodnej w jednym pokoju. Adam Kondracki |
|
Powrót do góry |
|
|
kamrat Kapral
|
Wysłany: 23 Lis 2007 10:41 pm Temat postu: mało nas |
|
|
Kurcze mało nas tu z 75, ja mam kontakt z Jurą Lipińskim klasa E, Robertem Malinowskim z klasy E i właściwie chyba tyle. No cóż parę latek minęło no i przede wszystkim matury nie zdawaliśmy w OLW w Lublinie a część z nas kończyła naukę w Częstochowie lub w innych liceach. A to dlatego, że niejaki Parys ciął wydatki. Aha mam też kontakt z Tomkiem Gilem z klasy D. _________________ Adam Kondracki
rocznik 1975
klasa D - wych I.Kańtoch |
|
Powrót do góry |
|
|
ceb Starszy Szeregowy
|
Wysłany: 29 Lis 2007 12:52 am Temat postu: |
|
|
cześć kamrat pozdrawiam i pamiętam też jestem rocznik 1975 nawet razem byliśmy w jednej klasie "F" a później bursa na pogodnej mieszkałem tam z Brzoskiewiczem Nitką Bulim a obecnie W-wa z-ca d-cy kompanii tylko formacja nie jest zielona tylko niebieska. Pozdro jeszcze raz. |
|
Powrót do góry |
|
|
Yogi Kapral
|
Wysłany: 03 Gru 2007 10:48 am Temat postu: |
|
|
Witam czy gości z 75 ale nie do końca z Wami przyjmujecie na forum - YOGI |
|
Powrót do góry |
|
|
kamrat Kapral
|
Wysłany: 10 Gru 2007 08:43 pm Temat postu: cześć Yogi |
|
|
Yogi a ty to przypadkiem nie klasa F, _________________ Adam Kondracki
rocznik 1975
|
Powrót do góry |
|
|
Yogi Kapral
|
Wysłany: 14 Gru 2007 11:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam klasa C, mieszkałem z "Ziarem" Jacek Ziarkowski, Manaj Marek, Kieliszek Andzej, "Bobas" a kto był wychowawcą to nie pamiętam w internacie była babka o niemieckim nazwisku Dietrich czy jakoś tak, mieszkałem na 1 piętrze i czasami organizowałem dyskoteki bo działałem z takim gościem on nazywał się Groszek i był KO |
|
Powrót do góry |
|
|
kamrat Kapral
|
Wysłany: 15 Gru 2007 09:27 am Temat postu: No tak |
|
|
A gdzie kończyłeś liceum w 13 LO w Lublinie czy wybrałeś inną szkołę. Słuchaj zajrzyj na www.nasza-klasa.pl jest tam strona OLW Lublin z listą klas. Pozdrawiam _________________ Adam Kondracki
rocznik 1975
|
Powrót do góry |
|
|
Jarek Skoczylas Szeregowy
|
Wysłany: 01 Mar 2008 12:13 am Temat postu: |
|
|
Cześć
Jarek Skoczylas klasa E, pokój 308. Stronkę znalazłem przez link w czyimś poście na naszej klasie. Miło "usłyszeć" starych znajomych. Z wojskiem nie mam nic wspólnego, pracuję jako nauczyciel. Żona, dziecko.
Czy ma ktoś kontakt ze Staśkiem Sochanem?
Pozdrowionka dla wszystkich. |
|
Powrót do góry |
|
|
jarek123 Szeregowy
|
Wysłany: 26 Sie 2011 07:33 am Temat postu: |
|
|
Jarek Wojciechowski rocznik 75 klasa, z wojskiem już nie mam nic wspólnego, mieszkałem z Rafałem Ziołkowskim, Arkiem Staszakiem (jak dobrze pamiętam), Darkiem Wolskim. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, zona+syn. |
|
Powrót do góry |
|
|
|