Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zulus Pułkownik

|
Wysłany: 15 Sty 2005 07:24 pm Temat postu: Zjazd absolwentów w roku 2007 |
|
|
Panowie zapraszam wszystkich wstępnie na Biegun Zimna do Wiżajny powiat suwalski. Podejmę się organizacji zjazdu, noclegów itp itd ale muszą być chętni. Chłopaki z klasy D są na pewno ( ilu nie wiem ale jest nas sporo ). Na resztę zgłoszeń i aprobat czekam _________________ Zulus
Ostatnio zmieniony przez zulus dnia 30 Mar 2005 09:56 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
jot Major

|
Wysłany: 16 Sty 2005 12:56 am Temat postu: |
|
|
trudnos snuc plany na 2 lata do przodu ale postaram sie byc - moze wpisac liste dodatkowych atrakcji poza wiadomo czym  _________________ Jerzy Z,
OLW Lublin
matura `92
@Warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
zulus Pułkownik

|
Wysłany: 16 Sty 2005 10:21 am Temat postu: |
|
|
Co do atrakcji to miałem pewne plany ale ja mnie przenieśli to nie będe miał takich możliwości. Jednak na pewno nie będziemy ograniczać sie tylko do picia zimnej kokakoli  _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krzysztof Szwech Major

|
Wysłany: 16 Sty 2005 10:42 am Temat postu: |
|
|
Jurek ma rację, za dwa lata nie wiem czy będę jeszcze w tym kraju. Mimo wszystko na dzień dzisiejszy potwierdzam swój udział. Postaram się kogoś odnaleźć i polecić stronkę.
pozdr _________________ Krzysztof Szwech,
OLW Lublin.
matura 1992 |
|
Powrót do góry |
|
 |
zulus Pułkownik

|
Wysłany: 16 Sty 2005 10:45 am Temat postu: |
|
|
Krzysiu wstaw swoje zdjęcie żebym wiedział jakie wielkie łóżko mam ci zamówić. Zmieniłeś się przez te parę lat  _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krzysztof Szwech Major

|
Wysłany: 16 Sty 2005 10:49 am Temat postu: |
|
|
Możę włosów trochę ubyło, kilogramów przybyło, wzrostu niestety nie, wątroba już nie ta ale chumor narazie dopisuje. Jeżeli już to przyjadę prawdopodobnie z rodziną. W marcu urodzi mi się syn.
pozdr _________________ Krzysztof Szwech,
OLW Lublin.
matura 1992 |
|
Powrót do góry |
|
 |
zulus Pułkownik

|
Wysłany: 16 Sty 2005 10:52 am Temat postu: |
|
|
Warunki w Wiżajnach są wspaniałe do wypoczynku. Jest to w zimę " biegun zimna " ale latem na terenie gminy mamy około 30 jezior itp itd. Poza tym dwa jeziora są wyłącznie dla SG tzw. graniczne. Woda czysta ryby sporo ( mamy też dynamit i granaty ) oraz przede wszystkim czyste powietrze i wiele atrakcyjnych miejsc _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krzysztof Szwech Major

|
Wysłany: 16 Sty 2005 11:00 am Temat postu: |
|
|
Piwko oczywiście, rybki to tylko na kija nie na granat. Kusisz kusisz i myślę że nie przesadzasz że jest tam fajnie. Możesz na zjazd juz rezerwować dla mnie miejsce. _________________ Krzysztof Szwech,
OLW Lublin.
matura 1992 |
|
Powrót do góry |
|
 |
zulus Pułkownik

|
Wysłany: 16 Sty 2005 11:04 am Temat postu: |
|
|
Moim zamiarem jest zebrać jak najwięcej ludzi z rodzinami bo wtedy to będzie miało jakiś sens. Byłem na pierwszym zlocie i słyszałem na temat drugiego wszystko z pierwszej ręki i nie bawi mnie picie przez trzy dni na okrągło. To chyba nie na tym polega cała sprawa. Jesteśmy dość specyficzną społecznością ( mam taką nadzieję ) i warto utrzymywać kontakty bo kto wie co się w życiu może zdarzyć _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krzysztof Szwech Major

|
Wysłany: 16 Sty 2005 11:30 am Temat postu: |
|
|
Pomysł i idea spotkania jest naprawdę super. uważam że jest to do zrobienia. _________________ Krzysztof Szwech,
OLW Lublin.
matura 1992 |
|
Powrót do góry |
|
 |
zulus Pułkownik

|
Wysłany: 16 Sty 2005 11:40 am Temat postu: |
|
|
Ja myślę  _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
 |
jot Major

|
Wysłany: 16 Sty 2005 12:13 pm Temat postu: |
|
|
Krzysztof Szwech napisał: | Możę włosów trochę ubyło, kilogramów przybyło, wzrostu niestety nie, wątroba już nie ta ale chumor narazie dopisuje. Jeżeli już to przyjadę prawdopodobnie z rodziną. W marcu urodzi mi się syn.
pozdr |
z rodzina? dobra ja tez mam rodzine - przyjade z matka  _________________ Jerzy Z,
OLW Lublin
matura `92
@Warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
zulus Pułkownik

|
Wysłany: 16 Sty 2005 02:53 pm Temat postu: |
|
|
Kiedy się wreście usamodzielnisz  _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
 |
jot Major

|
Wysłany: 16 Sty 2005 09:13 pm Temat postu: |
|
|
to ze nie mam zony to nie powod zeby mnie nie zapraszac a za 2 lata jak siebie znam bo juz bede po 3 rozwodach _________________ Jerzy Z,
OLW Lublin
matura `92
@Warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
zulus Pułkownik

|
Wysłany: 22 Sty 2005 09:33 pm Temat postu: |
|
|
A kto powiedział że cię nie zaprasza. Tylko przyjedź z jakąś laską ( nie koniecznie drewnianą )  _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
 |
|