Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zulus Pułkownik
|
Wysłany: 02 Sty 2006 07:02 pm Temat postu: |
|
|
Czekamy na ustosunkowanie się Szafrana i jego propozycje. A czas leci !!!!! _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
|
Tomek Wieczorek Major
|
|
Powrót do góry |
|
|
zulus Pułkownik
|
Wysłany: 03 Sty 2006 03:27 pm Temat postu: |
|
|
Tak w skrytych marzeniach myślałem, że ten z 2007 roku będzie tym wielkim początkującym inne mniejsze. Ale pewnie sobie tylko pomarzę _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
|
Czarek Szarpak Major
|
Wysłany: 06 Sty 2006 03:22 pm Temat postu: |
|
|
Tomek Wieczorek napisał: | Panowie, a może by tak oprócz zlotów rocznikowych zrobić kiedyś jeden zlot ogólnoszkolny , wszystkich roczników ......co Wy na to |
TO BY BYłA ŚWIETNA I WIELKA SPRAWA
Ale bardzo dużo przygotowań. łatwiej o zadrażnienia między rocznikami, bo zaraz ktoś chciałby udowodnić, kto tu rządzi.
Ale spróbować trzeba i warto
Koniecznie w starych murach szkoły.
Obowiązkowo z poczęstunkiem na starej stołówce.
Menu podstawowe: śledzie i białe szaleństwo _________________ Czarek Szarpak
OLW Lublin
matura '92 kl.F |
|
Powrót do góry |
|
|
łysy MN Starszy Sierżant
|
Wysłany: 07 Sty 2006 11:26 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie koledzy. Popieram całkowicie organizację spotkania, bo na żadnym jeszcze nie byłem. O pierwszym po maturze dowiedziałem się od Tediego, ale niestety nie mogłem przyjechać. Później włóczyłem się po świecie i tak czas leciał. Zulus ja przyjadę, jak zorganizujesz u siebie, bo północy byłem ostatni raz w czasie obozy żeglarskiego w Orzyszu (pamiętacie?). To były czasy...
Mariusz Witaj! A Szafran i Wilczek odzywają się czasami?
Ostatnio poznałem pewną osobę z... Brańszczyka, ale o Danielu nic sie niestety nie dowiedziałem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gregor90 Kapitan
|
Wysłany: 12 Sty 2006 07:50 am Temat postu: |
|
|
Czarek Szarpak napisał: | Tomek Wieczorek napisał: | Panowie, a może by tak oprócz zlotów rocznikowych zrobić kiedyś jeden zlot ogólnoszkolny , wszystkich roczników ......co Wy na to |
TO BY BYłA ŚWIETNA I WIELKA SPRAWA
Ale bardzo dużo przygotowań. łatwiej o zadrażnienia między rocznikami, bo zaraz ktoś chciałby udowodnić, kto tu rządzi.
Ale spróbować trzeba i warto
Koniecznie w starych murach szkoły.
Obowiązkowo z poczęstunkiem na starej stołówce.
Menu podstawowe: śledzie i białe szaleństwo |
Boję się, że to nie przejdzie - nasze tereny okupuje jednostka wojskowa i pewnie niechętnie nas wpuszczą - żebyśmy jakichś tajemnić NATO nie wykradli _________________ Krzysiek "Gregor" Gregorczyk
rocznik'90 klasa d |
|
Powrót do góry |
|
|
zulus Pułkownik
|
Wysłany: 15 Sty 2006 05:58 pm Temat postu: |
|
|
Impreza nie ale zwiedzanie. Wiem że Wy byliście. Czyli co dla nas nie ma wejścia czy po prostu nie pomożecie załatwić ???????????? _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
|
Czarek Szarpak Major
|
Wysłany: 16 Sty 2006 12:44 am Temat postu: |
|
|
Gregor90 napisał: |
Boję się, że to nie przejdzie - nasze tereny okupuje jednostka wojskowa i pewnie niechętnie nas wpuszczą - żebyśmy jakichś tajemnić NATO nie wykradli |
Zobaczymy jak długo się ta jednostka jeszcze ostanie.
A tak w ogóle to my tu k... jestesmy NATO _________________ Czarek Szarpak
OLW Lublin
matura '92 kl.F |
|
Powrót do góry |
|
|
Gregor90 Kapitan
|
Wysłany: 16 Sty 2006 07:36 am Temat postu: |
|
|
zulus napisał: | Impreza nie ale zwiedzanie. Wiem że Wy byliście. Czyli co dla nas nie ma wejścia czy po prostu nie pomożecie załatwić ???????????? |
To nie my - to pierwszy rocznik absolwentów. I nie wiem, czy byli na terenie, czy jedynie pod bramą, bo ze zdjęć, to wynika raczej to drugie - przynajmniej z tych, które widziałem.
Czarek Szarpak napisał: | Zobaczymy jak długo się ta jednostka jeszcze ostanie.
A tak w ogóle to my tu k... jestesmy NATO |
No i co z tego? Myslisz, że to znaczy, że cywili (a takich tu paru jest...) wpuszczą w związku z tym na teren?
2 w 1 zulus _________________ Krzysiek "Gregor" Gregorczyk
rocznik'90 klasa d |
|
Powrót do góry |
|
|
Czarek Szarpak Major
|
Wysłany: 17 Sty 2006 10:48 am Temat postu: |
|
|
Gregor90 napisał: |
No i co z tego? Myslisz, że to znaczy, że cywili (a takich tu paru jest...) wpuszczą w związku z tym na teren? |
Pewności na sto procent to nigdy nie ma, nawet jesli coś jet pewne, że można załatwić.
Chodzi mi o to, że są różne możliwości działania.
Jeśli by to była jakaś duża impreza (bo myślę że w kontekście spotkania całej szkoły o taką właśnie chodzi) to można próbować załatwiać różne sprawy w sposób formalny - pisać pisma do odpowiednich dowódców, nadać jakąś rangę medialną przedsięwzięciu (wtedy głupio jest odmawiać, bo napiszą o tym w gazetach). Poza tym z problemem ochrony tajemnic różnych wojsko potrafi sobie radzić w takich sytuacjach. Przecież w jednostkach wojskowych odbywają się różne festyny, dni otwarte dla okolicznej ludności itp. Trzeba zabezpieczyć odpowiednio obiekty, wyznaczyć strefy gdzie można a gdzie nie itp.
Tak że jeśli by się komus chciało to można spróbować. _________________ Czarek Szarpak
OLW Lublin
matura '92 kl.F |
|
Powrót do góry |
|
|
szafran Major
|
Wysłany: 28 Lut 2006 02:38 pm Temat postu: |
|
|
Tomek Wieczorek napisał: | Panowie, a może by tak oprócz zlotów rocznikowych zrobić kiedyś jeden zlot ogólnoszkolny , wszystkich roczników ......co Wy na to |
panowie, jako tak zwany członek grupy trzymającej władzę jak mnie tu nazwano podchwytuję pomysł jednego ogólnoszkolnego zlotu na bazie naszego rocznika w terminie 1-3 lub 4-6 maja 2007. Czekam na propozycje lokalizacji od kolegów z innych roczników bo nasz rocznik jest w tej kwestii mało kreatywny. (patrz pierwszy post wtym temacie) |
|
Powrót do góry |
|
|
zulus Pułkownik
|
Wysłany: 28 Lut 2006 06:47 pm Temat postu: |
|
|
Mało kreatywny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szfran nie przeginaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
|
Czarek Szarpak Major
|
Wysłany: 06 Mar 2006 01:51 pm Temat postu: |
|
|
No Szafran odwazny jesteś, że chcesz wziąć odpowiedzialność w imię naszego rocznika
To co? To chyba jednak Lublin?
A jesli nie w starej siedzibie to może w szkole, która jest "Sspadkobiercą", o ile się do tego w ogóle przyznaje? Balangę może na bazie lokalu Maksia? _________________ Czarek Szarpak
OLW Lublin
matura '92 kl.F |
|
Powrót do góry |
|
|
zulus Pułkownik
|
Wysłany: 06 Mar 2006 05:50 pm Temat postu: |
|
|
A pomieścimy się tam wszyscy ??? _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
|
Czarek Szarpak Major
|
Wysłany: 07 Mar 2006 01:39 pm Temat postu: |
|
|
Biorąc pod uwagę zainteresowanie dyskusją, to myślę że na zjazd przyjedzie może 10 osób, więc się pomieścimy.
A tak poważnie, to pewnie się nie pomieścimy, ale może w takim razie ktoś z okolic Lublina mógłby doradzić, gdzie można taką imprezę zorganizować.
A może zamieścic jakąś krótką ankietę do wypełnienia i niech się ludzie wpisują, gdzie by chcieli _________________ Czarek Szarpak
OLW Lublin
matura '92 kl.F |
|
Powrót do góry |
|
|
|