Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Czarek Szarpak Major
|
Wysłany: 22 Cze 2006 02:25 pm Temat postu: Komitet organizacyjny zlotu 2007 |
|
|
Zgłaszam się do organizacji zjazdu i proponuję kolegom to samo.
Proponuję dwa tygodnie na utworzenie komitetu czyli do 07.07.2006, a potem pierwsze zebranie. Może byc np czat.
Proponuje zastanowić się nad takimi tematami jak:
1. Miejsce - to chyba najtrudniejsze do rozstrzygnięcia;
2. Czas trwania - 1 czy więcej dni
3. Program spotkania - czy tylko zwykłe picie czy coś więcej
4. Za ile to można zorganizować?
Panowie Szafran ma rację - przestańmy ględzić zacznijmy coś robić _________________ Czarek Szarpak
OLW Lublin
matura '92 kl.F |
|
Powrót do góry |
|
|
Macul Podpułkownik
|
Wysłany: 26 Cze 2006 10:34 am Temat postu: |
|
|
Ja tam popieram koncepcje
umówmy sie na jakieś zebranko i ustalmy wszystko. Tylko że ja jade na open er więc do 8lipca mnie nie będzie
Choc co do miejsca to popieram koncepcje Zulusa i lepiej zebyśmy juz nie szukali kolejnego miejsca. Wiem dość dobrze jak sie szuka takich miejsc i ile kosztuje ich wynajęcie i gwarantuje że wcale to tanie nie jest. _________________ Macul jako Warszawiak również znany |
|
Powrót do góry |
|
|
zulus Pułkownik
|
Wysłany: 27 Cze 2006 06:13 pm Temat postu: |
|
|
Zgłaszam chęć uczestniczenia w komitecie organizacyjnym.
Termin zebrania proszę ustalić i powinienem być !!!!!!!!!!! _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
|
Macul Podpułkownik
|
Wysłany: 11 Lip 2006 08:10 am Temat postu: |
|
|
a moze jakiś weekend na początku sierpnia..np 5.08 w Lublinie nie wiem moze sie umówmy na Litewskim a potem zaliczymy jakis mały szlak _________________ Macul jako Warszawiak również znany |
|
Powrót do góry |
|
|
zulus Pułkownik
|
Wysłany: 14 Sie 2006 03:09 pm Temat postu: |
|
|
Wróciłem z dalekiej podróży i czas zabrać się za organizowanie zlotu !!!!!
Komitet organizacyjny musi powstać do końca września i tyle !!!!!
Kto chętny ???? _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
|
Macul Podpułkownik
|
Wysłany: 01 Wrz 2006 03:27 pm Temat postu: |
|
|
ja też juz po urlopie i zgłaszam akces _________________ Macul jako Warszawiak również znany |
|
Powrót do góry |
|
|
Czarek Szarpak Major
|
Wysłany: 05 Wrz 2006 01:19 pm Temat postu: |
|
|
Potwierdzam.
Cóż, trochę się zniechęciłem na początku sierpnia, bo jakoś mało ludzi się interesuje. Ale już mi przeszło. _________________ Czarek Szarpak
OLW Lublin
matura '92 kl.F |
|
Powrót do góry |
|
|
Yacoob Porucznik
|
Wysłany: 19 Wrz 2006 07:39 am Temat postu: |
|
|
Czarek Szarpak napisał: | Potwierdzam.
Cóż, trochę się zniechęciłem na początku sierpnia, bo jakoś mało ludzi się interesuje. Ale już mi przeszło. |
Czarek! Nie zniechęcaj się!
Łatwo nie będzie, ale wydaje mi się, że na ilość (osób obecnych) Komitet Organizacyjny w jakimkolwiek składzie, wpływu nie ma - albo frekwencja będzie, albo nie...
A skoro nie ma wpływu na ilość, to trzeba postawić na jakość. Co nie znaczy, że można zapomnieć o informowaniu wszystkich, z kim ma się kontakt, o samym fakcie zjazdu, oraz o dyskutowaniu co do ostatecznego terminu i miejsca jego odbycia. _________________ Jakub Galicki
OLW Lublin
Matura 1992 - klasa F |
|
Powrót do góry |
|
|
ARNOLD Major
|
Wysłany: 19 Wrz 2006 11:34 am Temat postu: |
|
|
witam !
No to kiedy ten zlot ???
Dajcie jakiś termin i bierzmy się do roboty!!!
Pzdr _________________ Dmode-SZACUNEK!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
zulus Pułkownik
|
Wysłany: 28 Wrz 2006 04:28 pm Temat postu: |
|
|
Z przykrością muszę przyznać się do porażki. Panowie wybaczcie mi w tej chwili ale po prostu nie mogę brać czynnego udziału w pracach komitetu organizacyjnego i nie wiem czy będę mógł być na zlocie ( jeśli będzie on w maju-czerwcu 2007 ). Sytuacja rodzinna ( znów będę ojcem po raz trzeci ) służbowa ( pracuję 200 km. od domu i przygotowujemy się do Schengen ) zmusza mnie do wywieszenia " Białej Flagi ". Przykro mi z tego powodu ( Szafran się pwnie ucieszy ) ale w chwili obecnej muszę powiedzieć : pass. Jeśli będę mógł w czymś pomóc to dajcie znać. Mam sporo namiarów i chętnie się nimi podzielę.
Pozdrawiam Zulus
ps. Dlatego też tak rzadko zaglądam na forum _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
|
Macul Podpułkownik
|
Wysłany: 05 Gru 2006 10:20 am Temat postu: |
|
|
Panowie a i Panie również
powróciłem po długiej banicji i mam takie mało dyskretne pytanie co tam z tym komitetem? poniewaz zostało jakie pół roku do imprezy powinnismy jakos sie spiąc i coś zrobic w trybie pilnym. Zulus jak tu poczytałem został odwołany do obrony naszych granic wiec nie bedzie nas miał kto poganiać ale mus jest coś zrobic w trybie pilnym albo zjazd odejdzie w zapomnienie. _________________ Macul jako Warszawiak również znany |
|
Powrót do góry |
|
|
szafran Major
|
Wysłany: 06 Gru 2006 09:15 am Temat postu: |
|
|
Maculku, sprawdzają się moje przepowiednie. Wszyscy mocni w gębie a jak przyjdzie co do czego to robić nie ma komu. Tez uważam ż zaraz po nowym roku trza sie bra cdo roboty. Cytuje więc naszego byłego zwierzchnika SZ RP "NIE CHCEM ALE MUSZEM" |
|
Powrót do góry |
|
|
Macul Podpułkownik
|
Wysłany: 06 Gru 2006 11:37 am Temat postu: |
|
|
no mówiłeś mówiłeś...
jest multum roboty zeby to jakos rozsądnie spiąć...więc panowie d... w troki i do boju _________________ Macul jako Warszawiak również znany |
|
Powrót do góry |
|
|
szafran Major
|
Wysłany: 13 Maj 2007 09:58 am Temat postu: |
|
|
Panowie. powołany został komitet organizacyjny. prezes Tomas Kicia , skarbnik Tadeusz jóźkiewicz, komisja rewizyjna wolf i szafran |
|
Powrót do góry |
|
|
Jarek Szafraniec Kapral
|
Wysłany: 15 Maj 2007 08:18 am Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich! Szafran junior się kłania! Z przyjemnością bym się zjawił ale jestem daleko za oceanem więc chyba nie dam rady! |
|
Powrót do góry |
|
|
|