Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jot Major

|
Wysłany: 15 Lut 2005 06:53 pm Temat postu: jakiej muzyki teraz sluchamy (i co ogladamy)?? |
|
|
No wlasnie jakiej?? _________________ Jerzy Z,
OLW Lublin
matura `92
@Warszawa
Ostatnio zmieniony przez jot dnia 24 Lut 2005 12:23 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Andrzej K. Radzikowski Major

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Macul Podpułkownik

|
Wysłany: 15 Lut 2005 07:34 pm Temat postu: |
|
|
Słucham tego co kiedyś czyli Cure i inne takie tam. Poza tym moją ulubioną rozgłośnią jest radio 94  _________________ Macul jako Warszawiak również znany |
|
Powrót do góry |
|
 |
zdyba Sierżant

Dołączył: 14 Lut 2005 Posty: 21 Skąd: OLW Lublin, obecnie W-wa
|
Wysłany: 15 Lut 2005 08:34 pm Temat postu: |
|
|
W tej chwili Dr. Hackenbush i Defekt Muzgó. A wogóle to ten rodzaj a po kilku oranżadach to nawet DiscoPolo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zulus Pułkownik

|
Wysłany: 15 Lut 2005 09:07 pm Temat postu: |
|
|
zdyba napisał: | W tej chwili Dr. Hackenbush i Defekt Muzgó. A wogóle to ten rodzaj a po kilku oranżadach to nawet DiscoPolo. |
Jestem za. Mam dwie płyty Defektu i jest The Best. Poza tym pozostałem wierny staremu dobremu hard rockowi w szerokim tego słowa znaczeniu ( AC/DC, Sabaci, Iron Mauden itp, itd ). Poza tym tak jak Zdyba po kilku zimnych cococolach to nawet SHAZA jest super _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
 |
Macul Podpułkownik

|
Wysłany: 16 Lut 2005 09:36 am Temat postu: |
|
|
A po Polokokcie to i Britney jest niezła
>Britney Brzyyydddaalll< _________________ Macul jako Warszawiak również znany |
|
Powrót do góry |
|
 |
zulus Pułkownik

|
Wysłany: 16 Lut 2005 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Na temat muzyki mam miłe wspomnienie. Pewnego razu w Lublinie w domu kolejarza wyświetlali na dużym ekranie koncert The Doors. Oznajmiał o tym bardzo duży afisz wystawiony przed budynkiem. Pewnego razu czterej musztkieterzy z OLW wybrali się wieczorem w celu pożyczenia sobie tego arcydzieła. Na miejscu okazało się że był to wielki malunek na płycie wiórowej, ciężki jak sto diabłów i na dodatek nie można go było w żaden sposób złożyć. Decyzja była szybka nieść trzeba w całości a w internacie się go potnie. Problem w tym że trzeba było przejść koło chyba IV komisariatu Policji. Ale cóż tam takie wyzwania dla śmiałków. Po wielu perypetiach dotarli do liceum, a afisz na koniec 4 klasy został komisyjnie zniszczony bo był za wielki aby z nim cokolwiek robić _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
 |
jot Major

|
Wysłany: 19 Lut 2005 10:36 pm Temat postu: |
|
|
teraz sobie sciaglem flunk... hmmm wypas... _________________ Jerzy Z,
OLW Lublin
matura `92
@Warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
jot Major

|
Wysłany: 19 Lut 2005 10:38 pm Temat postu: |
|
|
zulus napisał: | Na temat muzyki mam miłe wspomnienie. Pewnego razu w Lublinie w domu kolejarza wyświetlali na dużym ekranie koncert The Doors. Oznajmiał o tym bardzo duży afisz wystawiony przed budynkiem. Pewnego razu czterej musztkieterzy z OLW wybrali się wieczorem w celu pożyczenia sobie tego arcydzieła. Na miejscu okazało się że był to wielki malunek na płycie wiórowej, ciężki jak sto diabłów i na dodatek nie można go było w żaden sposób złożyć. Decyzja była szybka nieść trzeba w całości a w internacie się go potnie. Problem w tym że trzeba było przejść koło chyba IV komisariatu Policji. Ale cóż tam takie wyzwania dla śmiałków. Po wielu perypetiach dotarli do liceum, a afisz na koniec 4 klasy został komisyjnie zniszczony bo był za wielki aby z nim cokolwiek robić |
bylo go odniesc z powrotem... _________________ Jerzy Z,
OLW Lublin
matura `92
@Warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
zulus Pułkownik

|
Wysłany: 20 Lut 2005 11:44 am Temat postu: |
|
|
Ale on był taki ładny amerykański _________________ Zulus |
|
Powrót do góry |
|
 |
Macul Podpułkownik

|
Wysłany: 21 Lut 2005 10:25 am Temat postu: |
|
|
zulus napisał: | Na temat muzyki mam miłe wspomnienie. Pewnego razu w Lublinie w domu kolejarza wyświetlali na dużym ekranie koncert The Doors. Oznajmiał o tym bardzo duży afisz wystawiony przed budynkiem. Pewnego razu czterej musztkieterzy z OLW wybrali się wieczorem w celu pożyczenia sobie tego arcydzieła. Na miejscu okazało się że był to wielki malunek na płycie wiórowej, ciężki jak sto diabłów i na dodatek nie można go było w żaden sposób złożyć. Decyzja była szybka nieść trzeba w całości a w internacie się go potnie. Problem w tym że trzeba było przejść koło chyba IV komisariatu Policji. Ale cóż tam takie wyzwania dla śmiałków. Po wielu perypetiach dotarli do liceum, a afisz na koniec 4 klasy został komisyjnie zniszczony bo był za wielki aby z nim cokolwiek robić |
mam wrazenie że w tamtych latach w Kolejarzu było pare fajnych koncertów wyświetlanych.  _________________ Macul jako Warszawiak również znany |
|
Powrót do góry |
|
 |
jot Major

|
Wysłany: 21 Lut 2005 12:47 pm Temat postu: |
|
|
zulus napisał: | Ale on był taki ładny amerykański |
nie bede sie do ciebie odzywal przez 24 godziny - to bedzie pokuta. a wlasnie co do pokuty to boguta chyba zostal ksiedzem  _________________ Jerzy Z,
OLW Lublin
matura `92
@Warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Macul Podpułkownik

|
Wysłany: 21 Lut 2005 12:48 pm Temat postu: |
|
|
jot napisał: | zulus napisał: | Ale on był taki ładny amerykański |
nie bede sie do ciebie odzywal przez 24 godziny - to bedzie pokuta. a wlasnie co do pokuty to boguta chyba zostal ksiedzem  |
Po naszym Liceum  _________________ Macul jako Warszawiak również znany |
|
Powrót do góry |
|
 |
jot Major

|
Wysłany: 21 Lut 2005 12:58 pm Temat postu: |
|
|
Macul napisał: | jot napisał: | zulus napisał: | Ale on był taki ładny amerykański |
nie bede sie do ciebie odzywal przez 24 godziny - to bedzie pokuta. a wlasnie co do pokuty to boguta chyba zostal ksiedzem  |
Po naszym Liceum  |
aaaa  _________________ Jerzy Z,
OLW Lublin
matura `92
@Warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
ARNOLD Major

|
Wysłany: 21 Lut 2005 12:59 pm Temat postu: MUZYKA |
|
|
U MNIE BEZ ZMIAN
FASCYNACJA DEPECHE MODE NIE MIJA I NIGDY NIE MINIE _________________ Dmode-SZACUNEK!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|