Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Przemysław Moszumański Starszy Sierżant

|
Wysłany: 10 Wrz 2004 10:47 am Temat postu: Rocznik 1978 |
|
|
Szukam kogokolwiek z rocznika 1978 / IV internat. Szczególnie z klasy pani L. Suski (lub Suskiej - nie wiem jak się odmienia).
Pozdrawiam serdecznie _________________ Przemek "Warszawa" Moszumański, Rocznik 1978 |
|
Powrót do góry |
|
 |
BACA Generał - Moderator

|
Wysłany: 03 Paź 2004 11:05 am Temat postu: |
|
|
Przypominam o regulaminie forum, od tej chwili wszystkie posty nie mające związku z danym rocznikiem i nie będące pomocne w nawiązywaniu kontaktów zostaną usunięte bez powiadamiania autora postu. To forum jest pod szczególnym nadzorem moderatora i administratorów, zostały stworzone fora tematyczne gdzie można wymieniać swoje uwagi a ponadto istnieje poczta PW. _________________ matura 93 , klasa IV E
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krawiec Sierżant

|
Wysłany: 13 Paź 2004 04:43 pm Temat postu: |
|
|
?
Ostatnio zmieniony przez Krawiec dnia 08 Sie 2015 12:51 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
BACA Generał - Moderator

|
Wysłany: 10 Lis 2004 11:35 pm Temat postu: |
|
|
Wam też prawdopodobnie odnalazłem jednego z kolegów to jest Rafał Matkowski :
http://matkowski.biz/index.php
warta uwagi galeria zdjęć z czasów OLW
pozwoliłem sobie przekazać wiadomośc o naszej stronie. _________________ matura 93 , klasa IV E
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
baziejaszek Plutonowy

|
Wysłany: 13 Lis 2004 08:37 pm Temat postu: |
|
|
Cześć. Jestem z klasy Krawca. A najbardziej chciałbym znaleźć kontakt do Pawla żubra. Gdybyś tu kiedyś żubroniu zajrzał to odezwij sie!!! Pozdrawiam wszystkich _________________ rocznik 78, klasa d |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krawiec Sierżant

|
Wysłany: 17 Lis 2004 04:05 pm Temat postu: |
|
|
A ten... baziejaszek to ... kto? Można bliższe dane?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
baziejaszek Plutonowy

|
Wysłany: 18 Lis 2004 12:34 pm Temat postu: |
|
|
No Baziejaszek-Błażej. Zresztą Baziejaszek na mnie niektórzy w OLW wołali... Pozdro _________________ rocznik 78, klasa d |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krawiec Sierżant

|
Wysłany: 18 Lis 2004 04:14 pm Temat postu: |
|
|
Tak się właśnie Błażej domyślałem ale chciałem uniknąć zbędnych wypocin. Co tam u Ciebie słychać? A co tam u Dziobaka? Masz z Nim kontakt? |
|
Powrót do góry |
|
 |
baziejaszek Plutonowy

|
Wysłany: 19 Lis 2004 03:10 pm Temat postu: |
|
|
Ja jestem w trakcie przenosin do 11 brem w żaganiu, mam 19-miesięczną córkę, w sierpniu wróciłem z Iraku i jakoś leci...
Dziobak (zapomniałem juz że taką ksywę miał) mieszka w Częstochowie, robi aplikacje sędziowskie, dorabia w sądach, urzędach skarbowych, dzieci nie ma i nie narzeka. Jak chcesz meila do niego to moge Ci puścić na priva.
Od Banana wiem, że służysz gdzies w pobliżu Pułtuska. Ale napisz coś więcej. POzdro _________________ rocznik 78, klasa d |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krawiec Sierżant

|
Wysłany: 19 Lis 2004 07:29 pm Temat postu: |
|
|
?
Ostatnio zmieniony przez Krawiec dnia 08 Sie 2015 12:50 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
baziejaszek Plutonowy

|
Wysłany: 19 Lis 2004 09:59 pm Temat postu: |
|
|
Krawiec napisał: |
Trzeba przyznać, że mimo upływu kilku ładnych lat i nowych znajomości w czasie WAT-owskich studiów tęsknię za OLW.
Mam nadzieję, że spotkamy się wszyscy. Kiedy kolej na spotkanie naszego rocznika?
|
Myślę, że zdecydowana większość OLW z rozrzewniniem wspomina... Takie spotkanie rocznika to niesamowita sprawa by była ale jak to zrobić nie mam pojęcia. Dobrze by było gdyby na tej stronce więcej się nas pojawiło-wtedy można by pokombinować ze zlotem.
Krawiec napisał: | Błażej - jeżeli Twoje gusta muzyczne nie zmieniły się od czasów OLW polecam fajną toruńską kapelkę: www.czaqu.prv.pl |
Ano wpada w ucho-zwłaszcza Jeden Gest. Takie mieszanie różnymi stylami, jedne kawałki punkowe, inne jak stary rock-np: turbo, a czasem brzmienie jak Ptaky a nawet poezja śpiewana. A wokal momentami to mi Stana Borysa przypomina ...Zgadzam się-fajnie grają.
A jak juz przy gitarach jesteśmy-wiesz może co u Artura Pietrzyka słychać? _________________ rocznik 78, klasa d |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krawiec Sierżant

|
Wysłany: 21 Lis 2004 08:42 pm Temat postu: |
|
|
?
Ostatnio zmieniony przez Krawiec dnia 08 Sie 2015 12:49 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
MACIEK LEŚNIAK Starszy Plutonowy

|
Wysłany: 22 Sty 2005 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Maciek Leśniak "HANS" klasa "C" rocznik 78
obecnie mieszkam i pracuję w opolu
POZDRAWIAM SERDECZNIE  _________________ ur 1978 HANS |
|
Powrót do góry |
|
 |
MACIEK LEŚNIAK Starszy Plutonowy

|
Wysłany: 23 Sty 2005 12:01 am Temat postu: |
|
|
nie wszystkich pamiętam z imienia i nazwiska ale tych co pamiętam wymienię UR 1978 KLASA "C":
LEŚNIAK MACIEK - OPOLE
LISOWSKI MACIEK - W-wa
MALISZSZEWSKI IRENEUSZ - ELBLĄG
ORSZULIK KRZYSZTOF - BOLESłAWIEC
OSIŃSKI DOMINIK
KAZUBSKI TOMASZ
CIOCH PIOTR
łYDA ARKADIUSZ
GAłUSZKA ROMAN
GRASZA MARIUSZ
FRĄTCZAK ROMAN
HORWAT PIOTR
TREJTOWICZ BOGUMIł
HRYNIEWIECKI MAREK
HYRA EWA
FIGLAROWICZ ADAM
przepraszam jeśli kogoś pominąłem a napewno tak jest bo widzę twarze a nie mogę przypomnieć sobie imienia i nazwiska a pamiętam ksywę:
- nerus
- tyta
- depesz
- ? _________________ ur 1978 HANS |
|
Powrót do góry |
|
 |
baziejaszek Plutonowy

|
Wysłany: 23 Sty 2005 01:27 pm Temat postu: |
|
|
Cześc Hans. Kaszpira spotkałem w sierpniu w Iraku - jeśli jeszcze stamtąd nie wrócił to nastąpi to niebawem. Jak dobrze pamiętam to w Twojej klasie był Bogdan Suchorski - jego nie wymieniłeś.
Pozdrawiam. Błażej. _________________ rocznik 78, klasa d |
|
Powrót do góry |
|
 |
|