Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Radek Młodszy Chorąży

|
Wysłany: 10 Wrz 2004 11:25 am Temat postu: Rocznik 1979 |
|
|
Kto z Zawodowych - Kolegów służy obecnie w Giżycku? Szukam łukasza Zabłotnego 79r Poza tym niech się wpisują ludzie z tego roku. Może się znajdą starzy przyjaciele? |
|
Powrót do góry |
|
 |
BACA Generał - Moderator

|
Wysłany: 03 Paź 2004 11:04 am Temat postu: |
|
|
Przypominam o regulaminie forum, od tej chwili wszystkie posty nie mające związku z danym rocznikiem i nie będące pomocne w nawiązywaniu kontaktów zostaną usunięte bez powiadamiania autora postu. To forum jest pod szczególnym nadzorem moderatora i administratorów, zostały stworzone fora tematyczne gdzie można wymieniać swoje uwagi a ponadto istnieje poczta PW. _________________ matura 93 , klasa IV E
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
yaga Starszy Szeregowy

|
Wysłany: 21 Mar 2005 10:48 pm Temat postu: Zapomniany rocznik 79! |
|
|
Cieszę się, że odezwał się ktoś z rocznika 79 ,bo tak naprawdę to MY byliśmy ostatnim przyjętym rocznikiem do OLW!Rozesle tę stronę znajomym, z którymi mam kontak!Może się poodnajdujemy i odswieżymy znajomości! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Radek Młodszy Chorąży

|
Wysłany: 22 Mar 2005 05:04 pm Temat postu: |
|
|
Z jakiej klasy byłeś Yaga? |
|
Powrót do góry |
|
 |
yaga Starszy Szeregowy

|
Wysłany: 22 Mar 2005 05:59 pm Temat postu: |
|
|
upss...i tu jest problem.wydaje mi się, że klasa "c".moją wychowawczynią była Pani Przybysz, a charakterystyczne postaci tej klasy to ZIÓłKOWSKI, MADEJ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Radek Młodszy Chorąży

|
Wysłany: 22 Mar 2005 09:15 pm Temat postu: |
|
|
Znam doskonale te postacie ale w dalszym Ciągu nie wiem kim Ty jesteś. Odedzwałaś się na gg ale nie mogłem rozmawiać. Tearz jestem do dyspozycji. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
robert79 Szeregowy

|
Wysłany: 11 Kwi 2005 10:27 pm Temat postu: |
|
|
Czesc Radek, ja własnie jestem w Giżycku i łukasz mieszka blok obok mnie, więc zawsze możesz napisać, to pomogę Ci sie z nim skontaktować
P.S. Jest tu jeszcze Damian z naszego rocznika  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rockenroller Kapral

|
Wysłany: 17 Paź 2005 08:49 pm Temat postu: |
|
|
He...przyjacielu, nie mogłeś być w klasie "C" bo w tej byłem ja i doskonale pamietam, że moja wychowawczynią była Matyja ..ta od chemii
Postacie charakterystyczne to oczywiście łukasz "Śledziu" Śledziowski, Krzysztof łukaszek, Rafał Krauze no i JA
Piękne czasy, piękne chwile i cholernie często wracam do nich pamięcią! _________________ Rocznik 1979, pok. 106...no i wyrosłem na prawdziwego faceta...jeden z trzech niesubordynowanych:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin Ziółkowski Starszy Plutonowy

|
Wysłany: 04 Lis 2005 05:57 pm Temat postu: powitanie |
|
|
tu ziółek, szukam znajomych z rocznika 1979,1978,1977 czekam na kontakty osob, ktore mnie pamietaja _________________ Ziółkowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
rockenroller Kapral

|
Wysłany: 07 Lis 2005 12:16 pm Temat postu: |
|
|
Z mojej klasy nie jesteś, więc moze napiszesz coś wiecej, który pokój itd. Generalnie pamiec mam dobrą więc raczej będe pamietał. Dwóch kolesi ode mnie z klasy z Czestochowy to Marcin Sokołowski i Sławek Musiał. kontaktu nimi jednak nie mam. Kojarzysz ich? Daj znać! Pozdrawiam! A, był jeszcze Rak, fajne nazwisko Artur chyba:) _________________ Rocznik 1979, pok. 106...no i wyrosłem na prawdziwego faceta...jeden z trzech niesubordynowanych:) |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 08 Lis 2005 12:48 pm Temat postu: |
|
|
ja jestem z klasy a moze dalbys swoje nazwisko ja raczej wiekszosc pamietam, mieszkalem w roznych pokojach w 1 klasie w 7 , a potem byla m.in 13 z rekinem , pozniej 206 z wolfem, losiem, andrzejem , radkiem kubiakiem i zbychem, twoja klase znalem dobrze, zawadzki, kolek, itde. _________________ Ziółkowski |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 15 Lis 2005 04:39 pm Temat postu: |
|
|
czemu tak malo z rocznika 1979, poinformujcie znajomych, ja juz dawno myslalem o jakims zjezdzie!!! _________________ Ziółkowski |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 15 Lis 2005 04:40 pm Temat postu: yaga |
|
|
kim jestes yaga , ujawnij sie _________________ Ziółkowski |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 08 Gru 2005 05:01 pm Temat postu: |
|
|
czemu sie ludzie nie odzywacie, moze czas zeby pomyslec o spotkaniu sie ludzi z 1979 , co wy na to _________________ Ziółkowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Marszałek

|
Wysłany: 20 Gru 2005 11:51 am Temat postu: |
|
|
Proszę mi potwierdzić czy u Was na roczniku był Marcin Froch z Myszkowa ?? _________________ Artur G. ur. 1976, matura 1995, klasa D |
|
Powrót do góry |
|
 |
|