Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marcin Ziółkowski Starszy Plutonowy

|
Wysłany: 16 Maj 2007 07:48 am Temat postu: |
|
|
no mieszkam sobie pod częstochową, jestem matematykiem, ucze w szkole na studiach i przez internet ogólnie zajmuję się nauką, mam zamiar robić niedługo doktorat!
pozdrawiam mistrzai krzycha fijałkowskiego!!!!!!!
nr tel 697326720 _________________ Ziółkowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
MACIEK LEŚNIAK Starszy Plutonowy

|
Wysłany: 24 Cze 2007 12:01 am Temat postu: |
|
|
strzałka WSZYSTKIM
czy nie wiecie co się dzieje z WOLFEM, BUDZIKIEM, BLONDYNEM ?
POZDRAWIAM _________________ ur 1978 HANS |
|
Powrót do góry |
|
 |
MACIEK LEŚNIAK Starszy Plutonowy

|
Wysłany: 24 Cze 2007 12:04 am Temat postu: |
|
|
ZIÓŁKO niedługo będę przelatywał przez częstochowę. spodziewaj się telefonu odemnie - spili byśmy jakiegoś kawczana.
POZDRAWIAM _________________ ur 1978 HANS |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 24 Cze 2007 09:39 am Temat postu: |
|
|
no pewnie, tylko daj znac wczesniej bo troche w wakacje bede jeździł - odpoczywał!!
a propo z wolfem mam kontakt! _________________ Ziółkowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamil pańczyk Kapral

|
Wysłany: 12 Lip 2007 06:36 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich goraco.
W 2008 roku będzie 10 rocznica naszej matury. Spotkałem wiosną tego roku Ewkę Kaliszewską, która ma dość fajną propozycję na spotkanie rocznika 1979. To juz 10 lat minęło i fajnie by było sie spotkać. Tak więc trochę chęci a potem juz będzie tylko z górki.
Pozdrawiam
Kamil Pańczyk
Częstochowa
tel. 601 51 00 18[color=darkred] |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamil pańczyk Kapral

|
Wysłany: 12 Lip 2007 06:40 pm Temat postu: |
|
|
Zapomniałem najważniejszego. Chodziłem do klasy E pani Doroty Olenderek ( obecnie Kucharska), która nastepnie została połaczona z klasą D. Ciekawe kto mnie jeszcze pamięta ? |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 13 Lip 2007 10:16 am Temat postu: spotkanie na 10 lecie matury |
|
|
tez o tym myslałem, moze ludzie którzy oraganizowali zjazdy OLW nam troche pomoga, ale trzeba to juz ruszyc bo został rok czasu, gdyby cos mam pewna baze adresów z rocznika 1979 i naszych starszych kolegów i innych ludzi z którymi żyliśmy!! _________________ Ziółkowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamil pańczyk Kapral

|
Wysłany: 24 Lip 2007 05:17 pm Temat postu: |
|
|
Widze że jak na razie nie ma odzewu i kompletnie zadnego zainteresowania, poza Ziółkiem. Najwyraźniej na forum OLW wchodzi mało osób i informacje nie docierają do wszytskich zainteresowanych.Należałoby poszukać innego sposobu. Pomyślcie o tym !!![/color] |
|
Powrót do góry |
|
 |
zbyh'u Szeregowy

|
Wysłany: 02 Paź 2007 09:10 am Temat postu: |
|
|
Kamil ja bardzo chętnie wezmę udział w zjeździe z OLW naszego rocznika. Ponadto mogę pomoc w akcji rozpowszechnienia info o zjeździe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamil pańczyk Kapral

|
Wysłany: 02 Paź 2007 06:42 pm Temat postu: |
|
|
no po trzech miesiącach wreszcie sie ktoś odezwła. Dzieki Zibi. Jak bedziemy sie do tego tak zabierac to może zbiezemy sie w 2010 roku. Jezlei jest nas juz trzech tzn. ja Zibi i Ziółek to moze zaczniemy działć. Myslę że moglibysmy zacząć od odtworzenia człnków naszego rocznika. Jezeli bedą trudnosci w odtowrzeniu danych adrsowych to ja moge sie podjąć tego tematu.. Myslę że każdy z nas ma kontakt z jakimiś osobami i po nitce do kłębka odtworzymy rocznik 1979.
No to jak nas jest juz trzech to zaczynajmy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
łukasz mielcarski Szeregowy

|
Wysłany: 29 Gru 2007 04:37 pm Temat postu: |
|
|
czołem:)
cholera:)super jest zacząć sobie przypominać niektóre osoby i zdarzenia:)
chodziłem do klasy B - ciekawe czy ktoś mnie skojarzy:)
pozdrawiam:) _________________ lata lecą a ja to wciąż ja |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 01 Sty 2008 01:14 pm Temat postu: spotkanie rocznika 1979 moze czas zaczac cos robic! |
|
|
no i mamy 2008 rok moze by cos juz pomyslec głębiej nad zjazdem , do odtwarzania listy moze sie przydac portal nasza klasa, tam sa aktualne miejsca zamieszkania!
co panstwo na to? _________________ Ziółkowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
Artur Obstój Generał Brygady

|
Wysłany: 09 Mar 2009 07:00 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie moi drodzy!!!! Doszły mię słuchy, że martwicie się co to będzie w sierpniu....
OTÓŻ OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE III-CI ZJAZD OCHOTNIKÓW WE ZŁOTYM POTOKU ODBĘDZIE SIĘ W DNIACH 22-23 SIERPNIA 2009 ROKU!!! OCZYWIŚCIE WSZYSCY CHĘTNI MOGĄ PRZYBYWAĆ JUŻ 21 SIERPNIA, ALBOWIEM POKOJE ZOSTAŁY ZAREZERWOWANE I OCZEKUJĄ SZANOWNYCH GOŚCI!!!!
To tyle w temacie... a teraz reszta jest w Waszych rękach. Potwierdzajcie swoje przybycie i dotrzymajcie słowa, bo wiecie, że nie ładnie jest robić kolegów w "wała", a jeśli mnie pamięć nie zmyla to kilku kolegów słowa nie dotrzymało... Ale furda tam, niech się nie boją tylko tego roku dotrą Powiadamiajcie się wzajemnie, namawiajcie i przybywajcie. A im nas więcej będzie tym lepiej
Jeśli chodzi o koszty, to mimo kryzysu nie przewiduję jakichś drastycznych podwyżek. Ceny noclegów są bez zmian (25 pln za łóżko) a jeśli chodzi o jadło to myślę, że uda się utrzymać ceny zeszłoroczne ( tak obiecała mi Pani Anitka )
I PRZYPOMINAM, ŻE IMPREZA NIE JEST TYLKO DLA ROCZNIKA 72' TYLKO DLA WSZYSTKICH KTÓRZY MIELI OKAZJĘ WEJŚĆ W MURY SZACOWNEJ SZKOŁY!!!!
Tak więc, oczekujemy młodziaków i starszaków też _________________ ...lasciate ogni speranza, voi ch'entrate... - wiecie dlaczego.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Artur Obstój Generał Brygady

|
Wysłany: 24 Mar 2010 03:50 pm Temat postu: |
|
|
A więc stało się!!! W dniach 21-22.08.2010 odbędzie się jak zwykle spotkanie koleżeńskie OLW. Oczywiście w Złotym Potoku, oczywiście w Harcówce, oczywiście będzie ognisko integracyjne i bankiet. Zapraszamy wszystkich, którzy mają ochotę się spotkać. Impreza nie jest skierowana tylko dla rocznika 72, ale do wszystkich!!!! Oczywiście Harcówka czeka na tych najniecierpliwszych i najwytrwalszych już od piątku 20.08 Impreza w tym roku będzie przebiegać wedle ustalonego już scenariusza. Piątek wieczór ognisko i luźne rozmowy przy herbacie , sobota wieczór od ok. 19 bankiet, powroty w niedzielę jak kto wstanie Koszt imprezy: nocleg w Harcówce 25 zł osoba/doba, pokoje 2,3 i 4 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym. Koszt sobotniego bankietu i niedzielnego śniadania będzie zbliżony do zeszłorocznego ( ok 130 pln). Jak zwykle Panowie i Panie działamy na zasadzie pełnego zaufania czyli: awizujesz się znaczy będziesz na 100%. Płatność jak zwykle na miejscu u Pani Anitki.. _________________ ...lasciate ogni speranza, voi ch'entrate... - wiecie dlaczego.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|