Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tomasz Dylewski Starszy Kapral
|
Wysłany: 18 Mar 2006 06:22 pm Temat postu: Zjazd 2006 |
|
|
Cześć wszystkim a w szczególności rocznikowi matura 1989. W związku ze zbliżającym się zjazdem absolwentów, czas by zastanowić się nad konkretnym terminem i miejscem albo przynajmniej zgłaszać propozycje. Proszę również o to, aby osoby posiadające namiary na kolegów, których rubryki klasowe są puste, udostępniły je. Dylu |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Plewiński Major
Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 153 Skąd: Karmanowice, gm,Wąwolnica/ lubelskie
|
Wysłany: 18 Mar 2006 10:44 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Dylu - jesteś pierwszą osobą, która trafiła na forum naszego rocznika po mnie
W kwestii fundamentalnej - "Zjazd 2006" mam kilka uwag -
- na temacie "Spotkanie czerwiec 2006", gdzieś mniej więcej na drugiej stronie jest informacja wiążąca - tj. spotkanie ma się odbyć 3 czerwca 2006 w miejscu znanym wtajemniczonym - jakiś lokal nad Zalewem Zemborzyckim.
Teraz więc nie dyskutujemy nad tym, czy się spotkamy i kiedy, ale raczej nad tym jak ma wyglądać spotkanie.
Temat otworzył Mirek Sugier - też nie był na poprzednim spotkaniu - teraz więc będzie nas więcej.
Od poprzedniego spotkania w ogóle jest nas więcej, za to odzywamy się raczej rzadko, poza kilkoma wyjątkami.
Pozdrawiam, dodatkowo proszę o namiary na ludzi nieujawnionych, z któymi masz kontakt _________________ Rafał Plewiński - matura 1989, klasa c, Manager ds. importu, WS-TRADE Puławy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 19 Mar 2006 10:59 am Temat postu: |
|
|
Cześć Rafał! Jak to w wojsku bywa są pewne terminy, ja chętnie powiązałbym zjazd z rozpoczęciem urlopu. Obecnie mieszkam w Choszcznie, zachodniopomorskie, a na urlop wybieram się i tak do Lublina i okolic. Być może jest więcej innych propozycji terminu zjazdu np. 24.06.?
Tomasz Dylewski, matura 1989, klasa D. |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Plewiński Major
|
Wysłany: 19 Mar 2006 01:30 pm Temat postu: |
|
|
Tomasz Dylewski napisał: |
Być może jest więcej innych propozycji terminu zjazdu np. 24.06.?
Tomasz Dylewski, matura 1989, klasa D. |
Hej! Ja to bym się spotykał chętnie nawet częściej, zdecydowanie jednak nie mogę 24 czerwca, bo akurat wtedy żona mnie ciągnie na wesele (u niej w rodzinie), na którym jako kierowca nawet sobie nie dam w szyję.
Możliwe, że do czerwca nastąpią jakieś zmiany w terminie spotkania, to już jednak zależy od większości (i chyba nawet od tych, którzy w forum nie uczestniczą) - stali bywalcy forum wstępnie chyba zaakceptowali 3 czerwca. Cóż, czas pokaże... _________________ Rafał Plewiński - matura 1989, klasa c, Manager ds. importu, WS-TRADE Puławy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 19 Mar 2006 02:54 pm Temat postu: |
|
|
Termin terminem, decyzja większości będzie nieodwracalna!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowienia |
|
Powrót do góry |
|
|
Marecki Podpułkownik
|
Wysłany: 19 Mar 2006 05:48 pm Temat postu: zjazd 2006 |
|
|
Rafał jeśli bywasz w Polsce częściej daj znać przecież mieszkamy praktycznie koło siebie więc nie ma problemu się spotkać a w lubelskim jest spora grupa absolwentów i chyba zawsze jakaś grupa się stworzy _________________ Marecki klasa E matura 89 Lublin |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Plewiński Major
|
Wysłany: 19 Mar 2006 08:50 pm Temat postu: Re: zjazd 2006 |
|
|
Marecki napisał: | Rafał jeśli bywasz w Polsce częściej daj znać przecież mieszkamy praktycznie koło siebie więc nie ma problemu się spotkać a w lubelskim jest spora grupa absolwentów i chyba zawsze jakaś grupa się stworzy |
Z tym częstszym bywaniem to jest tak, że w lecie praktycznie co drugi weekend jestem w domu - jadę 4 godziny, a koło domu mam stawy rybne i od kilku lat także wędkarzy, więc trochę ojcu pomagam w tym biznesie.
W zimie i wczesną wiosną nie chce mi się jeździć, więc raczej sobie siedzimy w łucku. A więc w lecie - zapraszam. _________________ Rafał Plewiński - matura 1989, klasa c, Manager ds. importu, WS-TRADE Puławy |
|
Powrót do góry |
|
|
Marecki Podpułkownik
|
Wysłany: 19 Mar 2006 09:55 pm Temat postu: zjazd 2006 |
|
|
Rafał to ekstra ja mam tak blisko że zawsze mogę podskoczyć co prawda rybak ze mnie żaden ale jak masz jakąś zapasową wędkę to chętnie połowię _________________ Marecki klasa E matura 89 Lublin |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł BARUCHA Major
|
Wysłany: 20 Mar 2006 11:29 am Temat postu: Re: Zjazd 2006 |
|
|
Tomasz Dylewski napisał: | Cześć wszystkim a w szczególności rocznikowi matura 1989. ... |
Witaj Dylu!!! Jak miło sie robi, coraz więcej ludzi. Zapraszaj wszystkich z kim masz kontakt. W sobotę rozmawiałem tel. z Maćkiem Hajdukiem. Postara się być w czerwcu, jeśli robota mu pozwoli. Klasa "d" powinna stawić się w całości, więc rozsyłajmy wici.
Pozdrawiam serdecznie _________________ Matura '89, LUBLIN ; Klasa "D" |
|
Powrót do góry |
|
|
Tomek Wieczorek Major
|
Wysłany: 20 Mar 2006 02:38 pm Temat postu: |
|
|
Rafał Plewiński napisał: | w miejscu znanym wtajemniczonym - jakiś lokal nad Zalewem Zemborzyckim.
| kwestia lokalu to akurat sprawa otwarta , do ustalenia , termin jest ustalony ale myślę , że też jeszcze do dyskusji
a przy okazji to "lubelacy" mogliby też spotkać się wcześniej _________________ OLW Lublin 85 - 89 klasa A
http://graduates.com/ss.asp?id=268251
jestem na https://www.facebook.com/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Radosław Marciniak Podpułkownik
|
Wysłany: 20 Mar 2006 05:33 pm Temat postu: |
|
|
Kwestję lokali, mam nadzieję, załatwią nasi koledzy w lublinie, Wieczorek, Podgajny i Pukaluk _________________ Matura 1989 klasa D Lublin |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Plewiński Major
|
Wysłany: 20 Mar 2006 06:03 pm Temat postu: |
|
|
Panowie, zwłaszcza ci z Puław, Lublina i okolicy - może to nie będzie mile widziane, ale chcę się nieco pochwalić - strona internetowa gminy Wąwolnica (www.wawolnica.pl), w zakładce "Turystyka", w podzakładce "atrakcje turytyczne" na trzecim miejscu po "kolejce wąskotorowej " i "wyciągu narciarskim" prezentuje "Stanicę Wędkarską".
Strona jest już historyczna, zdjęcia więc też archiwalne, za to nadal funkcjonujemy - obecnie całość firmuję ja z małżonką, jako jedyni właściciele, rodzice raczej już tylko "administrują" całością.
Infrastruktura nadal w proszku, za to są szanse, że wkrótce się to zmieni. Zainteresowanych zapraszam. _________________ Rafał Plewiński - matura 1989, klasa c, Manager ds. importu, WS-TRADE Puławy |
|
Powrót do góry |
|
|
Tomek Wieczorek Major
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Plewiński Major
|
Wysłany: 20 Mar 2006 07:52 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie o tym mówię - Twoja "Specmoc" po moim "specnazie" może dać niesamowity efekt - już wiem, ze byłeś wirtualnie u mnie na wsi, w tej chwili stoi juz tam budynek na mniej więcej 24 osoby, ale teraz jeszcze niewykończony, choć z oknami, tynkiem i nawey wodą. Jakieś grillowe imprezy już się tam odbywały - ja to lubię... _________________ Rafał Plewiński - matura 1989, klasa c, Manager ds. importu, WS-TRADE Puławy |
|
Powrót do góry |
|
|
Tomek Wieczorek Major
|
Wysłany: 20 Mar 2006 08:31 pm Temat postu: |
|
|
Rafał Plewiński napisał: | Jakieś grillowe imprezy już się tam odbywały - ja to lubię... | ja też jak puszczą śniegi l lody a będziesz w kraju to daj znać ... może by coś "zmontował " _________________ OLW Lublin 85 - 89 klasa A
http://graduates.com/ss.asp?id=268251
jestem na https://www.facebook.com/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|